Okulumuz Öğretmenleri ile Zoom Programı Üzerinden Uzaktan Eğitim Dersleri İle İlgili Online Toplantı Yaptık

04.04.2020 542

SAYIN VELİLERİMİZ,

13 Mart 2020 tarihinden bu yana eğitimde farklı bir süreç yaşamaya başladık. Bu süreçte Okul Yönetimi ve Öğretmenlerimiz arasında  Zoom toplantısı yaparak  öğrencilerimizi uzaktan en iyi şekilde eğitme ve onlara verimli çalışma ortamı hazırlama konularını görüştük.24 kişilik bir katılımla gerçekleştirdiğimiz güzel bir toplantı oldu.30 Nisan 2020'ye kadar devam edecek olan bu süreçte derslerimizi  Zoom ile eğitim sistemi üzerinden yürüteceğiz. Eba'dan çalışmalar göndereceğiz. Oluşturduğumuz öğrenci gruplarımız ile çalışmalar yapacağız. Ünitelerimizi öğretim yılı başında planladığımız şekilde işleyeceğiz. Öğrencilerimizin de titizlikle öğretmenlerimizi izlemelerini ve verilen ödevleri/çalışmaları zamanında yapmalarını bekliyoruz. Bu konuda sizlerin rehberliğinizi ve desteğinizi rica ediyoruz. Lütfen kendinizin ve öğrencilerimizin sağlığına çok dikkat edin.