Konakpınar Köyü Şehit Jandarma Başçavuş Erbu Serpan Ortaokulu


Vizyon: Biz Konakpınar Köyü Şehit Jandarma Başçavuş Erbu Serpan Ortaokulu olarak; Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, Becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, Kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve yöneticilerimizi Ulu Önder Atatürk´ün gösterdiği çağdaşlık yolunda hazırlamak, Çağdaşlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak.

Misyon: Biz Konakpınar Köyü Şehit Jandarma Başçavuş Erbu Serpan Ortaokulu olarak istiyoruz ki; Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın ve özgürlüğün verildiğini Bilsin. Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar, işlerini yaparken kendilerinden emin olsun. Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın, kendilerine özgüvenleri olsun. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye,daha güzele hatta mükemmele ulaşmak için çalışsın...

Başarılar: Çeşitli Anadolu ve Meslek Liseleri...

Saatler: 09:00-15:20
Isınma: Kömürlü Kazan
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: ULUSLARARASI ORYANTİRİNG PARKURU,YILDIZLAR FUTBOL TAKIMI
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK FUARI
Proje Çalışmaları: BENGİ,BEYAZ BAYRAK,BESLENME DOSTU OKUL,OKULUMUZUN ÇEVRESİNDEKİ ORMANLIK ALAN ULUSLARARASI ORYANTİRİNG PARKURUDUR.

Telefon - 0 266 269 10 09

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://konakpinarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Nazmi İlker Caddesi Altıeylül/BALIKESİR

Öğretmen :15
Öğrenci :106
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :2
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün (Taşımalı)

Yerleşim Yeri - Balıkesir Altıeylül İlçesi Konakpınar Mahallesi. Yerleşim yerimiz 3 tarafı çam ağaçları ile çevrili, oksijeni bol, huzur dolu bir cennet köşesidir.

Adres - Nazmi İlker Caddesi Altıeylül/BALIKESİR

Ulaşım Okul Öğretmen Servisi ve Yolcu Minübüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 29 Km Uzaklıkta olup, yolculuk 25 dk sürmektedir.