Öğrencilerimiz Teneffüste Akıl Oyunları Oynuyor

Öğrencilerimiz Teneffüste Akıl Oyunları Oynuyor

16.12.2019 192

Öğrencilerimiz, teneffüsler ve öğle aralarını akıl oyunları oynayarak değerlendiriyor. Gerekli zekâ oyunlarını da tedarik ettikten sonra açılan akıl oyunları özel sınıfı boş kalmıyor. Böylece öğrenciler, derslerin dışında kalan zamanlarını, arkadaşları ve öğretmenleriyle verimli hale getiriyor.

Bu şekilde derslerin daha verimli geçtiğini belirten Matematik öğretmeni Aylin KAZAK ÇAPRAZ, "Akıl oyunları sınıfını oluşturduk. Bu sayede öğrencilerimiz, bu akıl oyunlarını teneffüslerde, okul çıkışında, öğle arasında oynuyorlar. Teneffüslerde öğrencilerimizin, arkadaşlarıyla oyun oynayarak hem zekâları gelişmiş hem derse motive olmuş hem de başarılarını arttırmış oluyorlar. Bunun verimliliğini görüyoruz. Genelde öğrenciler mangala, hedef 5, blok tarzı oyunlar oynuyor. Bu oyunları öğrencilerimiz, genelde Akıl ve Zekâ oyunları kulübünde oynadıklarından dolayı biliyor, bilmeyenler de öğreniyorlar. Bu oyunlardan turnuva ve yarışmalar yapıyoruz. Hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz çok memnun." dedi.

Teneffüs zilinin çalmasıyla birlikte soluğu özel sınıfta alan öğrenciler, bu durumdan memnun görünüyor. Oyunlardan çok keyif aldıklarını belirten öğrenciler, boş zamanları bu şekilde geçirmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ediyor.

16-12-201916-12-201916-12-201916-12-201916-12-2019